INTENSIUS JULIOL!!!


A continuació us proposem els següents CURSOS-TALLERS INTENSIUS pel mes de juliol!

NECESSARI RESERVAR PLAÇA!


···· PILATES-ESTIRAMENTS

SESSIONS DIMARTS I DIJOUS (Tot el mes de Juliol)

HORARI: 19h a 20:30h

PREU:50€ / PREU ALUMNES ESPAI OBERT: 25€

INTERESSATS EN ASSISTIR-HI OMPLIU EL SEGÜENT FORMULARI:

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


···· INTENSIU DE "IOGA DERVITX"

2ª Setmana de Juliol

INTERESSATS EN ASSISTIR-HI OMPLIU EL SEGÜENT FORMULARI:

SESSIONS DILLUNS 7 ,DIMARTS 8 , DIJOUS 10 i DIVENDRES 11 

HORARI: 18:15h a 20:30h ( Total taller de 9 hores)

PREU:80€

 

A càrrec de l'Eva Vilamitjana

Mínim 7 persones per realitzar el taller

IOGA DERVITX: Un art de viure, una filosofia de calma, d’harmonia i salut

Salut-Equilibri-Gestió de l’estrés

  • Arrels orientals i occidentals: El ioga dervitx és un mètode de benestar i salut, resultat d’antigues tradicions com el tai-txi-txuan, el txi-kung, el ioga, stretching i la relaxació...La seva pràctica afavoreix l’obertura personal i t’allibera dels efectes de l’estrés.
  • Danses, moviments i postures: Més que simples exercicis de salut, el ioga dervitx té els més profunds i positius efectes sobre les emocions, la concentració i la memòria. Aporta calma i alegria de viure.Quan practiquem els moviments corporals amb flexibilitat i suavitat s’alliberen tensions i es fa circular l’energia amb profunditat. Tots els moviments es practiquen amb música especialment creada per aquesta fi.
  • Relaxació, to i harmonia: El ioga dervitx és una pràctica de salut que estimula el sistema immunitari i reforça també els tractaments terapèutics. Condueix a una relaxació profunda on el físic i la ment poden regenerar-se. Recarregats d’energia positiva, aprenem a relaxar-nos per tal de gestionar millor la nostra vida.
  • Classes o Tallers: S’adrecen a tota persona que desitgi afavorir la seva obertura personal o alliberar-se de les conseqüències de l’estrés: depressió, nerviosisme, ansietat, esgotament, insomni... i també per a aquells que desitgin descobrir una millor harmonia amb el seu cos.

 

INTERESSATS EN ASSISTIR-HI OMPLIU EL SEGÜENT FORMULARI:

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

ACTIVITATS FAMILIARS AL JULIOL


IOGA PER A FAMÍLIES

DISSABTE 12 i 26 DE JULIOL A LES 10:30h

DUES SESSIONS

DISSABTE 12 a les 10:15h 

DISSABTE 26 a les 10.30h 

PREU: 15€ ( per família ) / 25€ les 2 sessions

 

A càrrec de Judith Roma

Mínim 4 famílies per realitzar la sessió

INTERESSATS EN ASSISTIR-HI OMPLIU EL SEGÜENT FORMULARI:

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

TALLER FAMILIAR "A LA LLUM DELS CONTES"

Activitat adreçada a nens/es de 5  a  6 anys i als seus pares, tiets, avis, ...

 

DIA: DIVENDRES 18 DE JULIOL

HORARI: 18h a 19:30h

PREU: 15€ ( per família)

 

A càrrec de Mercè Alegria

Mínim 3 famílies per realitzar la sessió

 

Els contes han estat utilitzats com a eines pedagògiques des de temps remots. Sempre han estat un extraordinari vehicle de transmissió de coneixements i valors. El poder dels contes a l’hora de transmetre valors, despertar l’interès, obrir-nos els ulls a altres realitats, enriquir la imaginació, estimular l’impuls creatiu, fomentar la comunicació, animar a la lectura i estimular les ànsies de coneixement els converteixen en eines molt útils per acostar-nos en les diferents tradicions de saviesa. Mitjançant els contes, podem conèixer de forma amena la forma de pensar el món i els seus misteris d’alguns filòsofs occidentals, dels místics sufís, de les diferents escoles budistes, dels savis taoistes, de la tradició hindú, fins i tot la saviesa ancestral dels indígenes d’Amèrica, d’Àfrica, d’Austràlia, etc.

En aquest taller que us proposem, reflexionarem junts, petits i grans, al voltant de senzills contes que transmeten valors i profundes ensenyances que ens orienten cap a una vida més feliç i plena. El llenguatge fascinant i entenedor dels contes fan que els missatges més profunds trobin un mitjà perfecte per arribar a tothom.