Què és l'Associació d'Espai Obert?


Associació Espai Obert de Reiki

Fruit de la inquietud de donar servei, Espai Obert Centre de Teràpies Naturals,  va crear l’any 2007 l’Associació.

L’Associació, sense ànim de lucre, està formada per una Junta Directiva, voluntaris i socis,  i es dedica a ajudar a les persones que ho necessiten, promocionant activitats lúdiques, culturals, esportives i de creixement personal per a contribuir a crear consciència i benestar en el món que ens envolta.

Una de les activitats destacades son les sessions de Reiki gratuïtes de tots els divendres a la tarda, a les instal.lacions que ens cedeix el centre,  impartides pels voluntaris de l’Associació.

 

Qui són els voluntaris?

Persones iniciades en els nivells de Reiki i/o Mestres de Reiki que de forma altruista, fruit de la seva generositat i amor cap als altres, dediquen part del seu temps a transmetre l’energia sanadora del Reiki.

 

Que és Reiki?          

Es una tècnica milenaria, descoberta i feta pública pel mestre Mikao Usui, que canalitza l’energia a través de les mans per ajudar en el guariment de malalties i alleujar malestars i/o trastorns físics i psíquics.

El seu objectiu es facilitar el desbloqueig del flux d’energia, que te tot ésser humà,  i facilitar  a l’organisme tornar al seu equilibri natural.     

Actualment a Europa i Japó, ja està integrat als hospitals com ajuda complementària a la medicina oficial. Aquí s’utilitza en clíniques privades i a l’Hospital Gregorio Marañón de Madrid i a Barcelona, al Clínic i al de Terrassa, entre d’altres.  Reconeguda per la OMS.

 

Qui se’n pot beneficiar?

Totes les persones que ho vulguin i que tinguin una actitud de respecte, seriositat i confiança envers la tècnica i els Voluntaris de l’Associació.

 

Com fer-se soci de l’Associació Espai Obert?

S’ha de comunicar a algun membre de la Junta. 

Omplir el carnet de soci i fer una aportació la primera vegada de anual de 10€ inclou la samarreta de l'Associació i després l'aportació és de 5€ anual.  

 

 

La junta de l'Associació d'Espai Obert

President:                     Francisco Lopera

Sots-president:             Andreu Campos

Secretària i Tresorera:  Roser Goset

Vocals:                         Eugènia Perez  / M. Angels Bailón  / Eulàlia TorrellaDIA DE LA TERRA 2013
DIA DE LA TERRA 2013