···· Meditacions Actives d'Osho

Les Tècniques de Meditació d’Osho, estan dissenyades i adaptades per als buscadors del segle XXI, són una nova forma de cuidar tant la part interna com l’externa d’un mateix. Cada programa de meditació activa comença amb activitat física, respiració, moviment, expressió, visualizació, dansa, seguit de relaxació i quietud. És en aquest estat de relaxació que la meditació pot succeir, simplement ets conscient de les sensacions corporals, dels pensaments, amb total acceptació, sense judici.

 

Com actuen aquestes tècniques de Meditació?

Aquests mètodes dissolen les tensions acumulades a la vida diària, que bloquegen el fluid natural de l’energia en el teu cos, afecten la teva manera de pensar i la forma en què et relaciones amb els altres.

Aquestes tècniques et permeten ser més natural, estar més relaxat i et donen l'oportunitat de gaudir el silenci, natural, simple i d’innegable vivacitat.

 

 

“ El silenci ha de succeïr mentre estàs absolutament viu, ple de vida i energia. Aleshores, aquest silenci té significat ” OSHO

 

Horari: Divendres 17h -18h ( 1r pis d'Espai Obert)

 

Preu: Alumnes Espai Obert: activitat gratuïta.
           Altres: 5€ / Socis associació Espai Obert: 3€

 

MEDITACIÓ OSHO

 

Les Tècniques de Meditació d’OSHO, estan dissenyades i adaptades

pels buscadors del seglo XXI, són una nova forma de cuidar tant la part interna com l’externa d’un mateix. Cada programa de meditació activa comença amb activitat física, respiració, moviment, expressió, visualizació, dansa, seguit de relaxació i quietut. És en aquest estat de relaxació que la Meditació pot succeir, simplement estàs conscient de les sensacions corporals, dels pensaments, en total acceptació, sense judici.

¿Com actuen aquestes tècniques de Meditació?

Aquests mètodes disolen les tensions acumulades en la vida diària

que bloquegen el fluït natural de l’energia en el teu cos, afecten la teva manera de pensar i la forma en que et relaciones amb els demés.

Aquestes tècniques et permeten ser més natural, més relaxat i et dónen l’oportunitat de gaudir el silenci, natural, simple, sense esforç i d’innegable vivacitat.

 

“ El silenci ha de succeïr mentres estàs absolutament viu;ple de vida i energía. Aleshores, aquest silenci té significat” OSHO