···· Nidra Ioga


classes de pilates a sabadell

El ioga nidra o somni iòguic,  és una tècnica de meditació increïblement poderosa, a més de ser una de les pràctiques de ioga més fàcils de desenvolupar i mantenir.

Mentre descanses còmodament a savasana (postura del cadàver), aquesta meditació sistemàtica et guia a través dels pancha maia kosha (els cinc cossos Energètics de l'ésser), proporcionant una sensació de plenitud.  El ioga nidra és una pràctica que tots, des de nens fins persones grans, poden realitzar. És fàcil a qualsevol edat.

 

El ioga nidra afavoreix el descans profund i la relaxació, cosa que no trobaràs en una pràctica de meditació ordinària. Pots recórrer el teu cos de manera conscient i concentrar-te en la respiració per calmar el teu sistema nerviós, reduint l'estrès i millorant la teva salut.

 

Algunes persones anhelen experimentar la profunda relaxació que ofereix aquesta pràctica, mentre que altres aprofiten l'ocasió d'una atmosfera segura i sense prejudicis per descobrir el seu món interior. El ioga nidra t'ofereix un espai per explorar les teves necessitats del moment, així com una oportunitat per alliberar emocions contingudes. Durant la pràctica podràs experimentar una emoció i enfrontar-te directament  sense submergir-te completament, és a dir, sense sentir l'emoció de manera tan intensa que et sentis aclaparat. Amb el temps, continuaràs experimentant l'emoció i els sentiments associats a ella i aniràs aprofundint la pràctica.

 

"El ioga nidra t'ofereix un espai per explorar les teves necessitats del moment

així com una oportunitat per alliberar emocions contingudes."

 

Ara ja ho saps! El ioga nidra és una pràctica de meditació accessible per a tots amb el qual aconsegueixes múltiples nivells de benestar. Si practiques de manera consistent i sent conscient dels beneficis, és probable que te n'adonis que pots sentir una enorme pau i un gran benestar interior en poc temps. 


HORARIS


PROXIMAMENT


Pots sol·licitar la teva classe de prova gratuïta  CLICANT AQUI