POWER YOGA


Power Ioga, és una disciplina de ioga creada a mitjans dels anys 70, als Estats Units. Constitueix una de les variants de Ioga Dinàmic, en el qual es succeïa una seqüència d'Exercicis (Asanas) connectats a través d'una tècnica anomenada Vinyasa, els quals estan enllaçats harmoniosament i dedicats a potenciar la nostra energia física i poder personal.

 

Entre el nombrosos beneficis, destaquen, Incrementar la potència i la tonificació muscular, augmentar la resistència i la flexibilitat, tot això, sincronitzant la pràctica amb la respiració conscient i la meditació.

 

Redueix l'estrès i ens ajuda a adaptar-nos a fluir i lliurar-nos al moment present.

El Power Ioga està adaptada a tots els nivells, perquè en cada classe el professor ofereix alternatives en funcions de cada cas i condició física de l'alumne.

 

A les classes de Power Ioga comencem escalfant nostre cos, amb diversos salutacions a el sol, que acompanyem amb la respiració Ujjaji; también coneguda com respiració Victoriosa, que ens ajudarà a prendre consciència del present durant la pràctica, per mica en mica anar començar la seqüència d'exercicis (Asanas). Durant el fluir de la sessió, s'utilitzen eines físico-energètiques, tot connectat a través de les respiracions conscients (Ujjaji i ALTRES Pranayames) Fins acabar amb la relaxació final.

 

Durant la pràctica de Power Ioga es dóna espai a la meditació guiada pel professor, així com al principi o final de cada classe.

 

Power Ioga és una pràctica que integra diferents coneixements de ioga i els sintetitza amb disciplines energètiques, ens capacita a millorar el nostre equilibri, aporta una major Consciència i Salut Física i Emocional.

 

Imparteix: Gemma Alañón

 

Monitora de Hatha Ioga Integral.

Professora de Hatha Ioga Vinyasa.

Professora de Power Ioga.

Instructora Meditació.

Mestra de Reiki Usui Tibetà.

Terapeuta Holística.

 

 

Horari:

  • Dijous a les 10: 00h

   

Preu:

 

  • 40 € mes (1 sessió setmanal)
  • 55 € mes (2 sessions setmanals)

 

Pots sol·licitar la teva classe de prova CLICANT AQUI