Jordi Santamaria

Em dic Jordi Santamaria i Guinot i des de l’any 1995 començo a interessar-me en mètodes de percepció subtil, regulació mental i consciència acrescuda. Des de l’any 2003 practico ioga.

 

M’he format amb el Josep Maria Coll “Josma” en cursos de professorat de Ioga Integral, amb el Pau Hernández en Operativitat Astral, amb el Cristian Salado en Tensergètica.

 

La meva formació com a professor de Ioga ha necessitat complir quatre nivells d’estudis que han ocupat 600 hores lectives. Aquest mètode és reconegut per la FEDINE (Federació Politécnica Española de Diplomados) i per les escoles Holísticum, Espai Obert, Yoga Dhyana i Dharma Metta-Amacvi.

 

He assistit a diversos tallers on he après tècniques de canalització de só (veu, bols, percusió), mètodes de sanació prànica, consciència onírica, estat presencial, relaxació, silenci intern, concentració i meditació (Nada Ioga, Moksha Ioga, Nidra Ioga, Dharana Ioga, Dhyana Ioga, Japa Ioga).

 

He tingut la sort de compartir estades amb mestres a l’Índia, assessorament de consciència amb mentors espirituals i contactes de capacitació sanadora en altres espais operatius.

 

Professionalment guio sessions de Ioga en centres de creixement personal (Espai Obert de Sabadell i Nou Espai a Castellar del Vallés). He treballat en diversos Centres Esportius (Virgin Sport de Terrassa, Q-Wellness de Sabadell, Casino Esports de Sant Feliu del Racó). També porto grups d’aprenentatge en una petita sala en el barri de Can Feu de Sabadell de manera gratuïta (pràctica de Karma Ioga).

 

He treballat amb grups de persones amb tipologia concreta: Invidents al centre de la ONCE de Mollet del Vallés, geriàtrics, dones embarassades i amb nadons, limitacions físiques de mobilitat, nens de 6 a 13 anys i adolescents, amb gent amb problemes psicològics de depressió, estrès, angoixa, ansietat, bulímia...

 

He fet pràctiques amb grups familiars, laborals i he acompanyat amb tècniques de consciència processos de mort. Faig tallers de Ioga en aspectes diversos i en cursos de formació.

 

Fins aquí el breu historial d’estudis i pràctica professional en el món de la salut, de la presa de consciència i de l’harmonització en el àmbit quotidià que he tingut la sort de compartir amb molta gent, que em segueix aportant coneixement, pràctica i la il•lusió de continuar en aquest àmbit.