···· CICLO de BIODANZA


Biodanza y las 4 estaciones


4 Sesiones domingos por la tarde de 17.30 a 19.30h

DOMINGO 18 de octubre

DOMINGO 1 de noviembre

DOMINGO 15 de noviembre

DOMINGO 29 de noviembre

biodanza en sabadell

Els sers humans som naturalesa, i de manera natural vivim cicles existencials. La vida està regida pel canvi. Aquest cicle és una proposta de 4 tallers que, a través de la dansa i el moviment, ens convida a dansar el canvi existencial, els diferents estats que ens proposa la vida.

 

La tardor és l’inici del viatge, la caiguda de les fulles, la possibilitat de deixar anar, de despullar-nos per la transformació. L’hivern és la retirada, el moment d’introspecció, de quietud, de pau,  i de donar-nos escolta. La primavera és expansiva, fèrtil, generadora de llavors, de projectes, de noves maneres. I l’estiu, el moment d’obrir els braços per a rebre’n els fruits.  


La Biodansa, creada per l’antropòleg xilè Rolando Toro Araneda als anys 60, és un sistema que treballa amb la música, el moviment, les emocions i la vivència, dins d’un context de grup, afavorint l’expressió saludable de la persona a nivell corporal, emocional i existencial. 

Facilitadora: Alba Alvarez

Psicòloga i psicoterapeuta llicenciada en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) especialitzada en psicopatologia clínica adulta a la UAB. Diplomada en el Postgrau en Dansa moviment Teràpia a la UAB. Formació en Teràpia Gestalt a l'Institut Gestalt.  Facilitadora de biodanza formada a l'Escola de Rolando Toro de Barcelona.


PREU CICLE:

45 € el cicle (o 15 €  per taller)

20€ Alumnes d'Espai Obert (tot el cicle)


Ompliu el formulari per a fer l'inscripció: