···· Formació Reiki Okuna - MAESTRIA


Què és el Reiki Okuna?

REIKI OKUNA

La paraula Okuna té el seu origen en l'idioma atlante, i significa pau i benaurança per a tothom.

 

Okuna és un sistema d'energia vital que va ser utilitzat fa molts milers d'anys per les civilitzacions atlàntida i lemuriana, i anteriorment per l'antiga ètnia dels majors que es creu que va ser la primera ètnia que va poblar la Terra.

A l'Atlàntida, aquest ensenyament s'impartia a les escoles, on s'ensenyava a accedir-hi a través de símbols que es connecten, amb les diferents freqüències de l'energia vital per mitjà de l’imposició de mans, igual que en el sistema de Reiki del Mestre Usui que tots coneixem.

 

És una energia molt potent pel què solament es pot impartir als alumnes a partir de segon nivell de Reiki Usui que ja estiguin familiaritzats amb l'ús dels símbols.Treballa amb tots els cossos de l'ésser, elevant el seu nivell vibratori i sintonitzant  amb el nivell vibratori d'aquesta nova era, preparant-nos per aquest despertar del Nou Món.

 

Qui practiquem el Reiki Okuna pensem que és just el que necessitem sobretot en aquests moments de contaminació i de caos polític, de guerres, d’incertesa i d'aquesta sensació de no saber què fer a nivell planetari. Es tracta d'una energia molt poderosa, que ens ajuda a despertar els nostres cors i ments, i els de tots els éssers, per entrar en harmonia amb el nostre planeta Terra i amb tot l'Univers.

 

Procés d'ensenyament:

Aquest sistema de Reiki Okuna consta de nivell I i I. Es realitzen junts en una sola sessió que sol durar unes vuit hores (amb descansos inclosos), aprenent les diferents tècniques així com tot el sistema de símbols, meditacions i la seva aplicació. La formació consta de dos mestratges.

 

A continuació, es realitzen les iniciacions dels alumnes implantant i sintonitzant amb els respectius símbols que podran utilitzar sempre.

 

El següent pas és el mestratge, una fase molt important i decisiva a per tots els que vulguin dedicar-s'hi, i vulguin ensenyar aquest mètode d'ajuda a d'altres persones i posar en pràctica aquest gran pas evolutiu cap a un món nou ple de pau, harmonia i amor.

 

La seva durada és de vuit hores, aproximadament. En tots els cursos es lliuren els dossiers i el material necessari per a la seva realització als alumnes, així com també els diplomes que acredita els coneixements adquirits i el seu exercici posterior.

 

Andreu Campos Manchon- Mestre de Reiki Usui Tibetà, Reiki Okuna i altres sistemes de Reiki.

 

 Preu 460€ + 20€ (material)

 Reservar plaça cal abonar 20€ + 10€ pel material 

 

Us preguem que feu la inscripció amb antelació a la data, ja que els grups són molt reduïts per a facilitar un bon treball i poder fer bé la integració energètica.

 


Truca per reservar la teva plaça o omple el formulari

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.