···· Desprogramació Grupal

Dissabte 30 d'abril

Horari: de 16h a 20h

Què proposem?

Els dies 13, 14, 15 i 16 de maig es realitzarà el Seminari Vipassana 2016 (a la Masia d'Agroturisme Mas de Caret, de Montblanc, Tarragona.)

Com a treball previ a això, els centres Biosalut Quantum i Espai Obert, et proporcionem ajuda per mitjà d'un taller que realitzarem de desprogramació grupal previ al seminari.

Assistir en aquest taller et proporcionarà una visió bastant exacta de la teva situació concreta ajudant després a fer un treball més directe -en els quatre dies de seminari-sobre aquest punt que tant et repercuteix. D'aquesta manera, la tècnica Vipassana et permetrà assentar millor les coses per mitjà del silenci, ioga, meditació, alguns tallers d'autoajuda, acompanyat d'aliments sans ecològics, i sobretot en plena natura perquè puguis experimentar la integració en ella. Aquest conjunt tan potent validar el treball prèviament s'ha realitzat. Això et permetrà una solució definitiva a molts dels teus problemes.

 

La Bio-desprogramació holística et recondueix perquè puguis descobrir l'ombra del conflicte que t'ha estat condicionant. És a dir, et acompanyada a introduir-te en la "pel·lícula" que hi ha al teu subconscient. Llavors, quan el trauma queda a nivell de consciència clarificant d'on prové el xoc, és quan el cervell ja no veu la necessitat imperiosa de donar protecció, per tant descodifica l'òrgan afectat. I quan es fa de forma grupal, les energies són molt més potents i, com a conseqüència, els resultats són molt reveladors -a més de que els conflictes d'una persona poden "ressonar" en una altra i contribuir així a la seva despertar.

Imparteix el taller: Cristina Vilaseca

Preu: 

40€ qui vulgui desprogramar-se

20€ oient

Gratuït pels alumnes de VIPASSA

Truca per reservar la teva plaça o omple el formulari

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.