···· GRUP DE LECTURA "IOGA DERVITX"


"Eufonía Gestual de Samadeva", 

TOTS ELS DIMECRES DE 18:30h a 19:30h

DE QUÈ TRACTA?

El Ioga Dervitx, el primer nom és " Eufonía Gestual de Samadeva ", harmonia del so i del gest per escoltar el diví en si, prové de savieses antigues que integraven el cos, el cor, la intel·ligència i l'esperit.

 

 

Les lectures van dirigides aquelles persones que volen descobrir i entendre coneixements essencials que han inspirat els moviments i les músiques del ioga dervitx i altres tècniques de Samadeva (Psicologia de l'Eneagrama, tècniques manuals dervitxes, ayurveda energètica,etc...), sobre la naturalesa humana i grans principis espirituals que travessen totes les civilitzacions.

Un complement intel·lectual a la pràctica del ioga dervitx, aquests coneixements també poden servir per a conèixer-se millor, i contactar i desenvolupar grans qualitats humanes com l'amor, la compassió, la serenitat, la felicitat, l'alegria i la claredat en la seva vida social, família, professional.

LLIBRE DE LECTURA 

 “Que hacéis de vuestra vida?” de Sélim Aïssel

El llibre és de Selim Aïssel , qui fa més de trenta anys ha desenvolupat el ioga dervix i les diferents tècniques de Samadeva a occident amb la seva col·laboradora Ennea Tess Griffith . L'autor té un estil directe i es tracta d'una espiritualitat pràctica i impertinent , com es pot veure al seu bloc : http://www.selim-aissel.com


Horari : de 18h30 a 19h30 cada dimecres a l'Espai Obert , Sabadell , després de la classe de ioga dervix . No és obligatori venir al grup de lectura després de la classe de ioga i tampoc viceversa

Preu: 3€ la sessió

Animadors: Eva Vilamitjana /Thomas Sembres.