···· Meditació MINDFULNESS


PER AFRONTAR L’ESTRÈS I MILLORAR EL BENESTAR


Què és?

És una trobada per parlar de la pràctica i practicar la meditació basada en l'atenció plena.

De què tracta?

Dedicarem uns minuts a fer pràctica formal de meditació basada en l’Atenció Plena, per tal d’ajudar a instaurar i mantenir l’hàbit de la meditació a la vida diària.

 

Després, s’obrirà un espai de debat per tal de poder parlar de la pràctica de Mindfulness a la vida quotidiana, i poder trobar noves maneres d’implementar les actituts d’Atenció Plena en el dia a dia.

 

Què vol dir Meditació?

La meditació ens ensenya a no fer , a no buscar una finalitat a les coses i a centrar-nos en la percepció o atenció sense recerca d'objectius La meditació ens ajuda a eliminar les identificacions que normalment tenim amb els continguts de la ment, siguin pensaments, vivències, records , etc …

 

La meditació genera un estat de calma mental no assolible per cap altre procediment de treball mental. El silenci mental generat per l'estat meditatiu produeix unes condicions de calma profunda que suposen un alleujament als estats d'estrès o ansietat.

 

La calma mental pressuposa un canvi d'enfocament a l'hora de percebre els problemes o les qüestions que tenim plantejades en la nostra vida , fent-nos veure aspectes fins ara no descoberts que ens donen noves i creatives formes de solucionar els problemes.

 

La meditació ens permet arribar a un estat d'integració de les nostres contradiccions i dualitats ja que genera un estat mental de flexibilitat i tolerància als diferents estats, vivències o plantejaments mentals.

 

La meditació desenvolupa la capacitat d'atenció i autoconsciència personal .

 

La meditació ajuda a integrar les emocions rebutjades ja que genera un marca d'acceptació de tot el nostre món intern. Ens permet aprendre a deixar fluir, a no necessitar controlar tant totes les situacions de la nostra vida.


PRÒXIMES DATES DE MEDITACIÓ

PROGRAMACIÓ a partir de l'octubre 2017

Reserva la teva plaça al 93 745 00 53!


HORARIS :

LES MEDITACIONS DE DIJOUS I DIVENDRES DE 20.15h a 21.15h


PREUS :

25€ 2 sessions

 

13€ 1 sessió


Facilitadora:

Yolanda Abellán

Psicòloga, doctora en psicopatologia, especialista en medicina conductual i terapies d’última generació.

Per a més informació: www.atencioplena.com