ECSTATIC DANCE A SABADELL


DIUMENGE 30 DE OCTUBRE

Horari: 18:00h a 21h


Pròxima sessió
Pròxima sessió

(Obertura de portes 17:45)

 

Què és Ecstatic Dance?

 

Ecstatic Dance és una pràctica grupal que ens proporciona un espai idoni per a l'expressió lliure des de la connexió amb un mateix. Un lloc on mitjançant la música i el ball, ens podem permetre Ser i fluir amb la nostra essència deixant de banda la ment i els judicis.

 

Us convidem a explorar el moviment que sorgeix de dins, amb el joc, la dansa i la lliure expressió del que pugui sorgir. Descobreix-te permet-te Ser, sigues tu mateix@, expressa't en connexió del teu nen@ interior i interactua amb els altres, a través de l'expressió corporal, no verbal.

 

Les sessions de Ecstatic Dance no es basen en una classe o en una tècnica i que no té directrius. No es tracta d'una teràpia guiada, encara que la música, el ball, el moviment, l'expressió, ... el treball corporal en general, des de temps ancestrals, tenen un efecte intrínsecament terapèutic.

 

És un espai on es crea un context adequat per a gaudir de forma conscient y sana, una festa dels sentits, sense ser una discoteca. És una experiència apta per a tot tipus de persones i edats, no requereix de cap coneixement ni experiència en dansa o ball. No es tracta de si es balla bé o malament, només Ser el que ja és per se, expressat amb el moviment.

 

 

La música

 

La música és el fil conductor que ens acompanya i permet sintonitzar-nos amb el nostre interior, barrejant diferents estils i creant així els diferents ambients sonors per fer possible una àmplia expressió corporal, emocional, lliure i creativa.

La música és un collage de ritmes i estils variats de tot el món i de totes les èpoques, que ens evoquen a ballar les emocions.

 

 

La sessió

 

Una sessió de Ecstatic Dance comença molt suaument, buscant la connexió interior, el despertar del propi cos (moviment), i augmentant gradualment l'energia, per poder anar més enllà de la nostra idea de quins són els nostres límits fins a arribar a un estat d'expansió , plenitud, llibertat, èxtasi ...

 

També pots trobar moments amb música que incita al joc, a la interacció amb el grup, en la tristesa o en la sensualitat. Tot això depèn en tot cas del teu estat interior i de les sensacions que produeix la música, que en cada persona poden ser diferents.

 

Balla la tristesa, expressa la ràbia, contagia la teva alegria, gaudeix de tu, desperta el joc, guanya als teus pors i les teves vergonyes ... ¿fins on vols arribar? tot està bé, només depèn de tu.

 

 

El Grup

 

El Ecstatic Dance es practica en grup amb persones de diferents edats. Les Sessions duren normalment entre dues i tres hores. S'inicia amb una rotllana d'introducció i benvinguda i es tanca amb una altre cercle on es convida a compartir de manera voluntària l'experiència viscuda.

 

Pots expressar el teu estat interior ballant per la pista, interactuant amb els altres integrants del grup que així ho desitgin o trobant teu racó d'intimitat. Es crea una atmosfera d'intimitat que facilita la connexió en un entorn segur, sense judicis i alliberat que et permet ballar, divertir-te, explorar, ser vulnerable, descobrir ...

 

Es balla amb roba còmoda i preferiblement descalç.

 

 

Dj_Diridoo
Dj_Diridoo

Dirigit per Guillem Sales

 

Terapeuta i Dj des de fa més de dinou anys amb un gran recorregut en ambdues disciplines. 

Va conèixer la pràctica del Ecstatic Dance al inicis d'aquest moviment a Barcelona y al octubre del 2011 va decidir començar a recórrer aquest nou camí i fer el seu primer ED a peus de Montserrat.

 

 .

   

 

 

Recomanacions:

 

- Durant la sessió evitem la comunicació verbal, per tal de facilitar desconnectar de l'hemisferi racional el cervell i donar peu a l'expressió de la part emocional i intuïtiva d'aquest.

 

- Participem sense expectatives, simplement ens deixem portar.

 

- Explorem i busquem el plaer en el moviment.

 

- Explorem en el joc, i el contacte amb el grup.

 

- Practiquem el respecte per un@ mateix@, el grup, els/les companys/es de ball i l'espai.

 

 

 - Portar aigua, tovallola petita per la suor i roba còmoda.

Preu: 18€ per persona