···· TALLER DE MINDFULNESS  


10ª Edició Taller Mindfulness ( Dues edicions a l'any)

Propera edició octubre 2017

Reserveu la vostra plaça al formulari 


DATES DE LA PROGRAMACIÓ: 5 sessions + caminada meditativa

Inici Dissabte a concretar d'octubre  de 2017.

Horari de 10.30h a 13h

 

Caminada meditativa en diumenge a concretar. Horari de 10 a 13h.

També inclou les 2 sessions de pràctica de meditació

(una dijous i l'altre divendres a concretar de les 20.15h fins a les 21.15h)


Preu taller: 170€

FACILITADORA: Yolanda Abellán  (Psicològa, Doctora en Psicopatologia i Especialista en medicina conductual).
Per a més informació: www.atencioplena.com


De què tracta?

Es basa en el programa desenvolupat per Jon Kabat-Zinn i els seus col · legues el 1979 a la Clínica de Reducció de l'Estrès de la Universitat de Massachusetts i forma part de les teràpies complementàries i alternatives reconegudes per l'Institut Nacional de Salut dels EUA, (NCCAM, 2006).

 

S'emfatitza en la pràctica de l'Atenció Plena en les activitats quotidianes, practicant-la amb exercicis de meditació i estiraments de tipus ioga.

 

 

El format del taller és el d'una activitat psicoeducativa que s'imparteix en grup. Consta d’un  total de 17,5 hores presencials.

 

 A les sessions s'inclouen exposicions senzilles sobre les claus del nostre comportament respecte l'estrès i les dificultats de la vida quotidiana. Es realitzen exercicis pràctics, i també es dedica temps de debat en grup sobre les experiències i les dificultats que van sorgint.

 

Descripció:

Practicar l’Atenció Plena, per “estar present” en allò que està passant, per donar-nos l’oportunitat d’afrontar conscientment l’estrès, el malestar, la malaltia, la pèrdua i els desafiaments de la vida. D’aquesta manera, es faciliten les respostes eficaces i l’harmonia interior.

 

Amb Mindfulness pots aprendre a utilitzar eines pràctiques que t’ ajudaran a:

 

Reduir: Estrès, ansietat, indecisió, pors, inseguretat, irritabilitat, depressió, relacions insatisfactòries, malestar personal.

 

Augmentar: Estabilitat emocional, creativitat, qualitat a les relacions amb els altres, eficàcia a la feina i els objectius vitals, benestar personal, salut física i mental.


Si estàs interessat, omple i envia'ns el següent formulari: