···· Sessions grupals de Teràpia del So amb Bols Tibetans, Gongs i Veu

sessió de bols, veu i gongs.
sessió de bols, veu i gongs.

 Aquest concert és una sessió grupal personalitzada de Teràpia del So, on seguint tradicions mill.lenàries, utilitzem instruments antics, bols tibetans i gongs(Empar Torres) I es canten harmònics, mantres, i melodies ancestrals (veu: Shushanik).

 

La Teràpia del So és un teràpia holística que treballa a diferents nivells:

 

A nivell mental: és una via de recentrament o meditació. Aquests instruments tenen la qualitat d’ésser rics en tons harmònics, tons subtils i simultanis que configuren un expectre sonor molt ampli, i que ens porten a un estat d'ones cerebrals alfa i theta, un estat de profunda relaxació mental i de consciència lúcida, que permeten una reconnexió amb la nostra essència, amb el nostre jo profund.

 

A nivell energètic: és un bany de so que ens reequilibra energèticament ja que la vibració d'aquests intruments neteja i armonitza el nostre cos energètic (canal central dels xakres i aura). Reelequibrant el nostre cos energètic reequilibrem sobretot les nostres emocions.

 

A nivell físic: és un massatge vibracional. El nostre cos és aigua en un 85-90% i això fa que la vibració sonora d’aquests instruments, com una ona que s’expandeix, arribi a totes les cèl.lules, teixits, òrgans pugen la seva vibració, recuperen la seva harmonia natural, i el nostre cos s’allibera de tensions i bloquejos físics.

 

Aquests concerts són sessions grupals de teràpia del so on es fa un treball personalitzat de cada assistents amb els bols tibetans i gongs, incidint en aquelles parts del cos físic o energètic que necessiten ésser desbloquejades i reequilibrades.

 

 

Pròximes dates: 

 Divendres 5 de novembre a les 18 h

 Dissabte 6 de novembre a les 12 h

 

Durada de la sessió: 1 hora i 30 m. (concert + feed-back grupal posterior).

 

Preu: 15€ 

 

IMPORTANT: Les places són limitades.

Cal reservar: truqueu directament a Espai Obert o envieu un whatsapp.