···· Massatge Hakim


Tècniques manuals Dervitx

Presentació de Mètode:

 

El tacte és un aliment del cos
És essencial en la construcció de la persona perquè ens revela la nostra humanitat, és a dir, la realitat de la nostra consciència física.
Sense tacte, no pot haver-hi presència de materialitat del cos, és el desencadenant,  revela al ésser la consciència de la matèria.

El cos es concep pel tacte; en aquest sentit el tacte dóna la vida, ja que el cos tendeix a obrir-se gràcies a ell.

 

El massatge Hakim de l'esquena

Es tracta d'un massatge dorsal energètic, practicat des de fa mil·lenis en les comunitats dels dervitx sanadors Hakim de l'Orient Mitjà, per regenerar els discs intervertebrals i estirar la columna vertical amb suavitat, equilibrant al mateix temps el psiquisme.

 

La repetició rítmica dels gestos posa el cos en diapasó amb els ritmes naturals, fent alternar estiraments, pressions i fregaments segons un protocol precís que permet reactivar la circulació energètica, revitalitzar els discs intervertebrals, dissoldre les tensions musculars, corregir els microdesplaçaments vertebrals i dissoldre les contraccions.

 

Al mateix temps potent i suau, aquest massatge, pot practicar-se com a objectiu terapèutic o simplement per afavorir la distensió i el benestar.

 


Hores a convenir

Preu: 35€ sessió/hora