···· Tai-Txi | Txi-Kung


clases de taichi en sabadell

El Tai Txí o “Tai Txí Txuan” és un art marcial intern, d’origen xinès. Es basa en el desenvolupament de l’energia interior mitjançant la suavitat i la intenció.

 

El treball del Tai Txí exercita conjuntament Cos, Ment i Esperit. És una pràctica intensa i completa, beneficiosa a qualsevol edat.

Els moviments suaus i lents de totes les parts del nostre cos ens ajuden a eliminar la rigidesa i la tensió, i, al treballar la respiració abdominal profunda, és una gran eina per controlar els estats d’ansietat i estrès.

Avui en dia és recomanat per metges i fisioterapeutes a tot el món. És un fet comprovat la seva gran eficàcia preventiva i de millora en malalties com l’artritis, l’ansietat, la fibromiàlgia, la depresió, l’osteoporosi, millora de la  concentració i  memòria, entre d'altres.

 

Com funciona una classe:

  • Escalfament: rotació d’articulacions i estiraments que serveixen per eliminar contractures i tensions i ens permeten conservar el cos elàstic i àgil.
  • Txi Kung: exercicis que treballen conjuntament moviment, respiració i ment i que ens ajuden a relaxar-nos i a desconnectar dels problemes quotidians. Es millora l'elasticitat, la capacitat respiratòria i la concentració.
  • Formes de Tai-Txi: Moviments encadenats lents i harmònics que treballen tot el cos globalment. La seva execució ens ajuda a estar totalment concentrats en el moment present, aconseguint que la nostra ment descansi i el nostre cos es regeneri energèticament.


El nostre Centre transmet des de fa 10 anys aquesta disciplina de forma seriosa i responsable, amb professors titulats, en un espai confortable i relaxant.

 

Horari I: Dilluns 17:30h - 18:30h

Horari II: Dimarts 11:00h - 12:00h

Horari III: Dijous 19:30h - 20:30h

 

 

Preu:  40€ mes (1 sessió setmana)

            55€ Tarifa Plana (a partir de 2 sessions setmana)