···· Tai-Txi | Txi-Kung


taitxi a sabadell
Tai-txí en Espai Obert

El Tai Txí o “Tai Txí Txuan” és un art marcial intern, d’origen xinès. Es basa en el desenvolupament de l’energia interior mitjançant la suavitat i la intenció.

 

El treball del Tai Txí exercita conjuntament cos, ment i esperit. És una pràctica intensa i completa, beneficiosa a qualsevol edat.

Els moviments suaus i lents de totes les parts del nostre cos ens ajuden a eliminar la rigidesa i la tensió i, al treballar la respiració abdominal profunda, és una gran eina per controlar els estats d’ansietat i estrès.

Avui en dia és recomanat per metges i fisioterapeutes a tot el món. És un fet comprovat la seva gran eficàcia preventiva i de millora en malalties com l’artritis, l’ansietat, la fibromiàlgia, la depresió, l’osteoporosi, millora de la  concentració i  memòria, entre d'altres.

 

Com funciona una classe:

  • Escalfament: rotació d’articulacions i estiraments que serveixen per eliminar contractures i tensions i ens permeten conservar el cos elàstic i àgil.
  • Txi Kung: exercicis que treballen conjuntament moviment, respiració i ment i que ens ajuden a relaxar-nos i a desconnectar dels problemes quotidians. Es millora l'elasticitat, la capacitat respiratòria i la concentració.
  • Formes de Tai-Txi: Moviments encadenats lents i harmònics que treballen tot el cos globalment. La seva execució ens ajuda a estar totalment concentrats en el moment present, aconseguint que la nostra ment descansi i el nostre cos es regeneri energèticament.

Les classes que s'imparteixen són amb grups reduïts. Tens tot el material necessari disponible, únicament cal que portis roba adequada per a l'activitat.


Pots sol·licitar la teva classe de prova CLICANT AQUI


HORARIS


Dimarts 10.45 -12:30h

 

Dijous 19.15h - 20.30h 


VIDEO DE TAI-TXI