···· MINDFULNESS - MEDITACIÓ i DINÀMIQUESDimarts: 19.00h a 20.00h.

Dimecres: 10.00h a 11.00h del matí.


Descripció:

Practicar l’Atenció Plena, per “estar present” en allò que està passant, per donar-nos l’oportunitat d’afrontar conscientment l’estrès, el malestar, la malaltia, la pèrdua i els desafiaments de la vida. D’aquesta manera, es faciliten les respostes eficaces i l’harmonia interior. Un entrenament mental en el que aprenem a estar en el moment present sense judicis ni expectatives amb pràctiques meditatives que ens fan coneixe'ns, situar-nos i sortir de la nostra roda d'estrès.

 

Un espai per aprendre a aprofundir en la pràctica de la meditació, des d'un enfocament laic, ensenyant a cultivar un major afecte, una major autoestima cap a un mateix. Des de les experiències i vivències del día a día aprenent a abraçar i transformar les emocions difícils.

 

 

 

 Amb Mindfulness pots aprendre a utilitzar eines pràctiques que t’ ajudaran a: 

 

Reduir: Estrès, ansietat, indecisió, pors, inseguretat, irritabilitat, depressió, calmar la ment, relacions insatisfactòries, malestar personal, depressió, disminueix el risc de possibles malalties cardiovasculars.

 

Augmentar: Estabilitat emocional, creativitat, qualitat a les relacions amb els altres, eficàcia a la feina i els objectius vitals, benestar personal, salut física i mental.

 

 

Dirigit per: Maribel

PREU: 30€ mensuals. 

 

Les persones interessades truqueu al 93 745 00 53  o envia'ns un whatsapp al 634 97 26 20 per a reservar plaça.