···· Feng Shui

Curs introductori al Feng Shui

El Feng shui és una antiga tècnica xinesa d'origen taoista basada en la recerca de l'equilibri. Que consisteix a situar els elements de l'entorn (els edificis, les estances i els objectes) de tal manera que es trobin en harmonia amb les forces de la natura.

Beneficis del Feng Shui

Els avantatges d'aplicar una decoració Feng Shui a la llar són diversos, des de l'orientació de les estades fins als colors i elements que s'han de mantenir  crearan una energia particular que ambientarà la casa.

 

Els principals beneficis del feng shui:

  • Disminueix els conflictes. Fa que tot flueixi positivament. Habitar un lloc agradable, que connecta amb el teu jo intern afavoreix un clima pacífic i un bon estat d'humor. La llar no és lloc per a les discussions ni els disgustos. Aquest aspecte és igual de beneficiós per a tots els habitants de la casa. Quan una persona practica el Feng Shui concentra en si mateix només el positiu, quant a pensaments i actituds.
  • Millora el descans. Tenir una decoració adequada a l'habitació influeix en totes les fases per les quals passa el son. Principalment a causa de la seva teoria de no tenir aparells electrònics o papers de treball que interfereixin amb el descans de la persona. A més la qualitat i el confort dels mobles formen part d'aquest gran benefici de la decoració Feng Shui.
  • Potència les relacions. Aquest avantatge de la decoració Feng Shui és per l'harmonia de l'entorn que afavoreix la comunicació. Decorar el saló segons el Feng Shui crea un ambient còmode, ordenat i agradable beneficia les relacions personals.
  • Reforça la creativitat. Quan hi ha persones que no se senten inspirades el problema no està en la persona en si sinó en la seva al voltant. Per treure a la llum la creativitat interior de cada un és necessari trobar-se en un espai que compleix certes condicions de benestar. La decoració Feng Shui transmet aquestes sensacions que permeten reforçar la creativitat de cadascú.
  • Genera autoestima. La llar és el refugi del cos i ànima, un espai ben construït promou la motivació i confiança per aconseguir el que ens proposem. Aquest avantatge de la decoració Feng Shui és a nivell personal, a través de la decoració de la teva llar construeixes una personalitat forta que et dóna l'energia que necessites diàriament.
  • Relaxa la ment. En aplicar la decoració Feng Shui a la casa teva ment s'allibera. Flueixen els pensaments positius i dóna una sensació de claredat. Això fa que s'identifiquin millor les oportunitats i es tingui més il·lusió.
  • Augmenta la teva capacitat d'aprenentatge. Un dels consells per decorar segons el Feng Shui és ubicar plantes dins de la llar, aquestes afavoreixen la concentració i incrementen la capacitat d'aprenentatge. El bambú és una d'elles, es considera una font de prosperitat i energia i pot tenir altres múltiples beneficis com la reducció de l'estrès.

PROGRAMA1. Els orígens i les bases del Feng Shui.
2. Com ens afecta el desordre?  buidatge i neteja dels espais.
3. Aplicació del Feng Shui a la vida personal: treball, relacions, salut, fills, estudis, diners..... El mapa Bagua i els 9 sectors.
4. Les eines amb les que es treballa en Feng Shui.
5. Treballar habitació per habitació.
6. Anàlisi de l’entorn de la vivenda.
7. Casos pràctics de treball, sobre el plànol aportat per cada alumna/e i recomanacions individualitzades.
8. El plànol de l’habitatge com a eina:   

        A) L’Escola de la forma o mapa bagua. 

        B) L’ Escola de la brúixola.
9. Establir prioritats i potenciar allò que volem.
10. Solució de problemes i harmonitzacions generals.

11. Càlcul de les nostres orientacions favorables. Com millorar la nostra vida, utilitzant i aplicant les orientacions cardinals que ens afavoreixen.
12. Detall de cada alumne/a  i de la seva situació personal.
13. Anàlisi de la pròpia personalitat, a través de la numerologia, conèixer-nos a nosaltres mateixos, potenciar els aspectes positius i llimar els negatius.  Càlcul del número Ki de cada alumne/a.
14. Prediccions anuals: com afrontar les situacions futures segons la nostra energia i l’energia  de l’Univers.
Aportació de bibliografia de suport i ampliació.

 


Al finalitzar la formació es fará entrega del diploma.

Per obtenir el títol, es requereix el 80% d'assistenta a les classes.


Inici de la formació

Dimecres 20 de novembre de 2019


Duració curs

2 mesos. 2h setmanals

Tots els dijous de 18h a 20h

Inversió: 90€/mes

A càrrec de

Sali Reverter i Cristina Sandoval


Truca per reservar la teva plaça o omple el formulari

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.