···· Diplomes

L'únic centre que imparteix formació de ioga a SabadellEl curs és progressiu. En acabar cada nivell, l'alumne obté una titulació que l'acredita com format d'un determinat nivell. Si l'alumne ho sol·licita es lliura certificat que permet realitzar les proves d'accés a la (ACREDITACIÓ B.O.E. RD 1224/2009) titulació oficial d'Instructor de Ioga.

 

JOSMA és Professor de Ioga acreditat pel B.O.E. RD 1224/2009. Titulació Oficial.

  • En acabar el 1r. nivell (140h) es lliurarà un full de notes o si l'alumne ho sol·licita un Diploma d'Instructor de Ioga.
  • En aprovar el 2n nivell (280h) es lliurarà un full de notes o si l'alumne ho sol·licita un Diploma de Monitor de Ioga.
  • En aprovar el 3r. nivell (420h) es lliurarà un full de notes o si l'alumne ho sol·licita un diploma de Professor de Ioga.

Tots els diplomes són reconeguts per les escoles: HOLISTICUM, ESPAI OBERT, IOGA dhyana, ESCOLA de IOGA PRANA i L'Associació de Ioga LI Champignon BLEU.

 

En acabar satisfactòriament el 4t nivell (560h) Es lliurarà un full de notes i si l'alumne ho sol·licita s'atorgarà un Diploma de Màster en Ioga reconegut per totes les Escoles esmentades anteriorment. Si l'alumne ho vol pot federar-se i se li lliurarà un Diploma de Tècnic en Ioga expedit per FEDINE i el Carnet Professional acreditatiu corresponent.


Truca per reservar la teva plaça o omple el formulari

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.