···· Nivells

L'únic centre que imparteix formació de ioga a SabadellPRIMER NIVELL (INSTRUCTOR-A DE IOGA):

Aquest nivell esta obert a tota persona interessada en aquesta temàtica que hagi practicat ioga, meditació o tècniques psicofísiques durant com a mínim 6 mesos, podent-se incorporar en qualsevol mes de l'any. Començaran a familiaritzar-se amb les pràctiques correctives i terapèutiques. Se'ls lliurarà 12 sessions completes de Ioga amb C.D. de mantres perquè puguin practicar fora dels seminaris i assentar les bases de la pràctica del ioga .. 


SEGON NIVELL (MONITOR-A DE IOGA):

Orientat cap a aquelles persones que vulguin aprofundir en les tècniques ióguiques i vulguin ensenyar-ho. Començaran a dirigir les sèries de Ioga com a monitors en la formació i seran supervisats. Estudiaran unes assignatures determinades i tindran una pràctica continuada. Se'ls facilitarà unes lectures per tenir un bon coneixement del Ioga. 


TERCER NIVELL (PROFESSOR-A DE IOGA):

Esta dirigit a l'aprofundiment en la pràctica del ioga. Poden accedir a aquest nivell professors de ioga d'altres escoles acreditant els estudis realitzats i superant una prova pràctica per comprovar el nivell adquirit. Presentaran un treball sobre la metodologia a aplicar en la construcció de classes de ioga i dissenyaran sèries de ioga per a posar-les en pràctica en la formació.


QUART NIVELL (MASTER EN IOGA):

L'alumne s'especialitza en una de les matèries donades en els nivells anteriors i la desenvolupa en la formació. Haurà d'arribar a dominar aquesta matèria i saber-la transmetre. Se'ls facilitarà material avançat de Ioga per al seu treball personal o sadhana. En finalitzar el nivell presentaran una tesi sobre algun tema de Ioga


Truca per reservar la teva plaça o omple el formulari

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.