yoga para empresas servicios para empresas yoga trabajadores yoga


Ioga a les empreses

 

En un entorn professional cada vegada més exigent, és important comptar amb eines per a una millor gestió de l'estrès i del dia a dia. El benestar i salut de les persones repercuteix de forma directa no només en el rendiment sinó també en l'ambient laboral i en la productivitat de l'empresa.

 

Afortunadament cada vegada són més les empreses compromeses amb el benestar dels seus col·laboradors. Oferir classes de ioga és sens dubte una forma de donar suport i oferir eines que ajudin a les persones que se sentin millor, i això repercutirà positivament l'ambient i relacions a l'oficina, així com en el dia a dia.

 

A Espai Obert ens adaptem a les necessitats de la teva empresa per oferir aquesta posibilitat als teus col·laboradors. Les classes de ioga per a empreses s'adapten a tots els nivells, des de persones que no hagin practicat anteriorment, a altres que pot ser que ja tinguin experiència en la pràctica de ioga.

 

Ioga per a les escoles

 

També oferim aquesta posibilitat a les escoles, ensenyant el ioga per a nens. Una eina molt valida i positiva. El iogaper a nens reporta nombrosos beneficis als infants, tant a nivell físic com a nivell mental i emocional. Les postures del ioga aporten elasticitat i incrementen el to muscular dels nens. Així mateix, el ioga afavoreix el desenvolupament del control postural i de la coordinació psicomotriu dels nens que el practiquen. 

 

La pràctica del ioga ajuda als nens a aprendre a relaxar mitjançant el control de la respiració. Això significa una eina molt important per als nens, ja que el control dels impulsos i la canalització de la seva energia.


Horaris: a convenir

 

Per a mes informació 

 

Truca'ns    93 745 00 53  -  634 97 26 20 

Envia'ns un correu al info@espai-obert.com


Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.