Basat en les darreres novetats de coaching (coaching generatiu) i programació neurolingüística (pnl de tercera generació), aquest programa incorpora una complerta revisió de les cinc àrees de la experiència vital en 5 mòduls independents.

Els mòduls són independents, pots escollir fer tot el programa o bé fer un o els mòduls que t’interessin:

 

1. Consciència Corporal

El cos i la seva energia, com es manifesten i podem intervenir en les emocions per aparèixer davant del mon d’una forma creativa.
2. Estratègies mentals i lingüístiques
Gestionar el diàleg interior, la memòria, imaginació i la percepció per construir la realitat interior.
3. Intel•ligència Emocional
Conèixer la funció comunicativa de les emocions i sentiments. Generar estats interns d’excel•lència
4. Consciència Transpersonal
Accés al substrat creatiu del subconscient personal i col•lectiu.
5. Pensament estratègic i consecució d’objectius.
 Aprendre a formular objectius i elaborar un pla d’acció engrescador i realista.

 

 

Un trànsit des del Ser fins al Fer.

Les troballes més actuals en el terreny del Coaching Generatiu, la Intel•ligència Emocional i la PNL de tercera generació, ens proposa aprendre a viure des del nostre centre per generar estats de plenitud de capacitats des dels quals idear solucions creatives.

Les més actualitzades visions d'aquestes disciplines ens permeten "sortir de la caixa" des de la qual ens deixem influenciar per les circumstàncies, per aprendre a adoptar un estat de recursos basat en la nostra identitat única.

 

Des de la teva identitat única

En els moments que et sents paralitzat/da i descoratjat/da et lliures en cos i ànima al problema ... o saps tornar al teu centre per a inspirar-te en ell i alquimitzar la dificultat amb la inspiració del teu ésser intern?

 

Fins i tot les teves limitacions poden esdevenir recursos ....

Si vols millorar el teu món extern, abans millora el teu món intern.

Aquesta és la proposta que t'oferim!

 

Per Ser i Estar en el món d'una manera diferent.

  • El procés pot adaptar a un format individual o grupal. En breu serà convocat un curs per compartir aprenentatges en grup. També, si vols, pots triar incorporar l'experiència en format de consulta individual, un cop per setmana.
  • Tenint en compte les 4 zones de l'experiència vital (corporal, emocional, cognitiva / lingüística, transpersonal), durant el procés aprofundim en cadascuna d'elles i, finalment, les integrem en un últim mòdul destinat a la visió estratègica i consecució d'objectius.
  • La pràctica grupal s'imparteix en forma modular i en jornades intensives, de tal manera que l'alumne pot incorporar-se durant qualsevol moment del procés sense que se'n ressentin les competències que, transversalment, anirà adquirint en enriquir els aprenentatges de cada mòdul al següent, no és important, però, el moment en què es triï començar i és també optatiu triar assistir a un sol mòdul sense que per això es ressenti la qualitat del que s'ha après.
  • El procés individual (consulta personal un cop per setmana) segueix la mateixa estructura i permet una major flexibilitat.
  • En ambdós casos, es tracta d'un curs eminentment vivencial i pràctic, es lliuren apunts i àudios.

Descarga
Descarrega't el pdf
Temari dels 5 mòduls de treball.pdf
Documento Adobe Acrobat 121.5 KB