···· TALLER DE PNL i COACHINGtaller escriptura sabadell

 

PROPERA EDICIÓ: ( Duració del taller 3 sessions)

INICI MARÇ

 

HORARI:  de 9.30h a 14h

PREU TOTAL: 160€ (3 sessions)

Imparteix: Josep Guasch

 

LES PERSONES INTERESSADES TRUQUEU AL 93 745 00 53 .

PLACES LIMITADES. INSCRIPCIONS OBERTES FINS AL 12 DE FEBRER

 


Descripció del taller

Centrament

A mig camí entre un estat de relaxació alerta i la disponibilitat de recursos, l'estat de centrament és una de les més recents aportacions de la PNL.

Garanteix un estat de ser que ens acosta a la “millor versió de nosaltres mateixos”. Stephen Gilligan indica la importància d'aquest estat intern per treballar amb la identitat. La identitat constitueix el nucli més profund de la personalitat.

És la font de l'autoestima i autoimatge.

Autoconeixement

Enregistrem la realitat seleccionant maneres conegudes . Entre aquests filtres estan els anomenats Metaprogrames. Una altra manera de codificar la realitat ve determinada per l'anomenat Sistema Representacional.

Aprofundirem en el coneixement de les nostres característiques, així com la manera en què podem enriquir la nostra experiència interna.

Autoestima, seguretat i confiança

Com a resultat de l'autoconeixement, l' autoestima s'aferma. És important en aquest moment reconèixer les pròpies capacitats i habilitats. A més aprendre a reenquadrar les crítiques, bé sigui externes o bé (no poques vegades) internes.

Missió, Visió i Objectius.

Missió i Visió confereixen sentit, dimensió i profunditat als Objectius. Ambdues requereixen una profunda connexió amb els propis Valors.

El següent pas és una correcta formulació d'objectius, en congruència amb els valors, per concloure amb un pla d'acció.

La Motivació

Aconseguir els objectius requereix motivació. Aprendrem la diferència entre motivació interna i motivació externa. També examinarem les diferents estratègies personals per consolidar la motivació.

Afirmacions, interpretacions i els diferents tipus de pregunta

La realitat és percebuda a través de diferents filtres, en primer lloc neurològics i després psicològics. Per aquest motiu la major part de les vegades no captem la realitat sinó una interpretació d'ella.

Segons sigui la qualitat de la pregunta la consciència dirigeix la seva atenció cap a direccions diferents, ampliant o millorant la nostra interpretació de “la realitat”. En conseqüència aprendrem maneres creatives i eficaces de preguntar i de resignificar la realitat.

Energies arquetípiques i disposicions corporals emocionals

Igualment important per a les noves tendències de coaching és la visió transpersonal. De tal manera que afegim un correlat entre les energies arquetípiques dels 4 elements (Aigua, Foc, Terra i Aire) i les disposicions coporals/emocionals del coaching transformacional .

Les places són limitades, pel que si estàs interessat/da no dubtis a fer la teva reserva.

 

Imparteix:

 

Josep Guasch 


Formulari d'inscripció

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.