···· ACUPUNTURA


 

El tractament amb agulles és tan antic que es perd en la història. Es tracta de generar un estímul profund al cos creant un efecte terapèutic generat per dues causes principals:

  1. L'estimulació de punts energètics als quals el cos respon de forma ràpida ajudant a restablir la circulació sanguínia i energètica.

  2. La punció de l'agulla genera una micro-èrida indolora i el cos respon manant sang i energia a la on es genera l'estímul reparant la zona. En el tractament de l'acupuntura l'qigong, com es realitza per mitjà de l'acció de les agulles i de l'energia (del txi), mentre estan les agulles clavades, a través d'elles també l'energia circula per la zona afectada i per tot el cos. Per aquest motiu amb l'acció de l'energia l'estímul generat per les agulles sigui molt més fort que el d'un tractament comú d'acupuntura i també els resultats siguin molt millors. A més convé afegir que fins i tot després de treure les agulles, l'energia encara queda en el cos del pacient i és possible que romangui en general fins a tres dies. Per descomptat es tracta d'un mètode segur, no hi ha cap perill ni contraindicació.

Hores a convenir . Preu: 40€ (sessió 1h)

 

A càrrec de Jordi Maseras 

Terapeuta especialitzat en massatges i tractaments ayurvèdics, acupuntura i chi kung amb 17 anys d'experiència.

 

Per a més informació visita http://www.rackma.com