···· Desprogramació Biològica


Mecanisme del nostre cervell, les seves funcions i comportament

  • Com reacciona el nostre cos davant les emocions?
  • Com ens influeix i el per què del comportament dels nostres avantpassats.
  • El conscient i el subconscient.
  • Quin paper té la nostra ment en el nostre comportament i en el nostre dia a dia? 
  • Per què es generen els conflictes?
  • Quina és la clau de qualsevol sanació?
Finalitats de la teràpia:
  • Incrementar la teva autoestima .
  • Reconduir la teva situació laboral .
  • Reduir l'estrès .
  • Afrontar i equilibrar les teves emocions i les de les persones que t'envolten davant d'una malaltia . 

L'objectiu més important dins de la teràpia emocional conductiva i desprogramació biològica és reestablir qualsevol transtorn psíquic o físic producte d'algun xoc ocorregut en alguna etapa de la teva vida, o per herència transgeneracional .

 

Després d'haver-se detectat el factor del conflicte i desprogramar-lo, s'aprofundeix en la trobada amb tu mateix treballant sobre la pròpia essència. Ajudar-te a descobrir qui ets i quin és el teu camí a seguir. Per tot això, és important comprendre que portes una vida accelerada, que has anat creixent a través de factors externs que han anat modelant la teva personalitat, fent-te creure que és la teva pròpia identitat i devaluant la teva autoestima. Quan es perd la identitat, l'energia es dispersa i no trobes el camí corresponent, amb la qual cosa limites el potencial que et permet una major creativitat i acció.

 

En els últims anys s'ha descobert que la pèrdua d'identitat de l'ésser humà ha portat a un descontrol emocional amb un gran desgast energètic, alterant el nostre sistema immunitari, causant diferents trastorns que poden ser el producte de malalties, com l'estrès ( malaltia mental dels nostres temps ), l'insomni i les alteracions bioquímiques en el nostre organisme .

 

Al seu torn, cada vegada s'està adquirint més coneixement sobre el comportament del cervell i el protagonisme de la ment com a mitjà de protecció davant de conflictes jacents en el subconscient, que ens permeten arribar a l'arrel de molts trastorns psíquics i físics.

 

És un nou enfocament de com curar el cos, trencant tots els paradigmes que fins ara eren un gran factor limitant.

A través d'aquesta nova teràpia el cos deixa de contemplar-se com una màquina i s'integra en un nou concepte de ment, cos i esperit .

 

Preu: 60€ consulta (1h a 1h30' aproximadament)

Dies de consulta: concertar visita prèvia

A càrrec de Cristina Vilaseca