···· Quiromassatge


La tècnica de fer massatges per alleujar i donar benestar al cos està documentada des de fa més de 4000 anys.

Les tècniques utilitzades amb les mans passen per friccions, pressions, percussions i moviments per desentumir i flexibilitzar músculs i articulacions. 

···· Osteopatia


L'osteopatia es basa en la certesa que tots els sistemes del cos treballen conjuntament, estan relacionats i, per tant, els trastorns en un sistema poden afectar el funcionament dels altres.

 

És, per tant, una pràctica de tipus holístic. El tractament, que és manual, s'anomena manipulació osteopàtica, i consisteix en un conjunt de tècniques pràctiques orientades a alleujar el dolor, restaurar funcions i promoure la salut i el benestar. Utilitza un gran nombre de tècniques (impuls d'alta velocitat i curta amplitud, tècniques funcionals, inhibicions, etc.) per a recuperar l'harmonia i l'equilibri.

 

Segons els seus principis, mitjançant la manipulació del sistema músculo-esquelètic es poden curar les afeccions d'òrgans vitals o malalties, ja que aquesta manipulació ajudaria a revitalitzar el reg sanguini o tornar el grau de mobilitat normal a l'articulació malmesa i per tant a la curació del pacient.

 

Hora i Preu

Hores a convenir

  • Preu:  
    • Primera visita de reconeixement - 50€  
    • Resta de sessions successives - 45€