···· Gestalt-Coaching , PNL i Hipnosi

                                               Castellano


Ser conscient de les teves potencialitats i millorar-les.

Un procés de teràpia Gestalt afavoreix el despertament de l'ara i l'aquí per arribar a ser més complets i creativament vius.
Durant les sessions de treball, aprofundeixes en l'experiència immediata desenvolupant especialment la percepció (sensorial), l'experiència de sentir (emocional) i l'acció; també atenem la fantasia i l'activitat interna, i el potencial creatiu que els símbols expressen, enriquint així la qualitat de la teva experiència i, conseqüentment, la qualitat de vida.

Augmentant la capacitat de resposta i d'elecció davant les teves necessitats i les de la realitat que t'envolta, pots treballar bloquejos i desajustos emocionals, afavorir un contacte més creatiu amb l'entorn i, en general, desplegar el teu propi autoconeixement i una activitat més creativa i vital. Durant el procés d'autocreixement, emergeix la teva autenticitat com a expressió creativa de la pròpia individualitat.

La transformació té lloc quan ens permetem ser qui som.

 

Coaching és un procés mitjançant el qual el participant aprofundeix en el seu propi coneixement i pren consciència dels seus recursos interns, augmentant, així, el seu rendiment, i desenvolupant les pròpies potencialitats en la seva vida quotidiana.

El Coaching facilita veure possibilitats en la dificultat, explorar les pròpies fonts d'inspiració i fortalesa, desenvolupar l'evolució personal dins de la pròpia singularitat per a arribar al benestar interior, millorar la qualitat i l'entusiasme per la vida, definir un pla d'acció per a conquerir els propis objectius, tant a nivell personal com professional.

Dirigit a persones emprenedores, amb objectius de millora a nivell personal o professional i, en general, a tot aquell que vulgui explorar el seu potencial ocult i enriquir la seva vida.

Dies i horaris a convenir. Cal cita prèvia.

A càrrec de Josep Guasch

Preu: 50€

 

ENLLAÇOS AL BLOC DE JOSEP GUASCH DE  LES DIFERENTS TÈCNIQUES QUE UTILITZA

Teràpia Gestalt    (Català)        
http://www.josepguasch.com/ca/terapia-gestalt-sabadell/

Terapia Gestalt    (Castellà)
http://www.josepguasch.com/terapia-gestalt-sabadell/

PNL (Català)                            
http://www.josepguasch.com/ca/pnl-en-sabadell/

PNL (Castellà)
http://www.josepguasch.com/pnl-en-sabadell/

COACHING (Català)                 
http://www.josepguasch.com/ca/coaching-en-sabadell/

COACHING (Castellà)

http://www.josepguasch.com/coaching-en-sabadell/