···· Reflexologia podal en la concepció,

embaràs, part i postpart

L’embaràs és una etapa de la vida especial, única i delicada, en el que la dona es troba oberta, receptiva, vulnerable, en transformació emocional i física... i en la que dedica gran part de la seva energia a crear un ésser. És una etapa en que és important cuidar-se i deixar-se cuidar. La reflexologia és una eina que aporta benestar emocional i físic, ajuda a purificar el nostre cos permetent-li treballar en òptimes condicions. Adequada per prevenir i tractar ciàtica, estrenyiment, inflamació de cames i peus, cremor d’estómac, morenes... Ens ajuda a preparar el cos per la concepció, gestació, part i postpart.

 

Si és necessari es pot utilitzar per acompanyar a l’inici del procés de part, i per convidar al nadó a posar-se cap per avall per encarar el naixement en una posició adequada. I en casos de dificultat en la concepció ens permet preparar el terreny tant de la dona com de l’home, per afavorir la fecundació.

 

Són sessions d’una hora de durada. En la primera es valoren les necessitats de l’embarassada, i es fa una proposta de tractament, i si és necessari, es programa un seguiment.

 

Hores a convenir

El preu: 35€ /sessió

A càrrec de: Maura Aragay