···· Reiki Usui Tibetà


reiki en sabadell

Què és el Reiki?

Un mètode simple i eficaç de benestar, salut, relaxació, de regeneració i revitalització que es practica pel tacte i per la imposició de mans, per a un mateix i pels altres.

 

És un mètode tradicional a Japó, a on l'ensenyen nombroses escoles diferents. La paraula japonesa "Reiki" significa "energia de vida universal" que és també anomenada en Xina Xi, en la Índia Prana i Oya, o simplement en Occident, la Força, l'energia Reiki és omnipresent. Estem tots en contacte amb ella: la iniciació reforça aquesta connexió i permet la seva utilització més intensiva per a un mateix i pels altres.

En els últims anys el Reiki ha estat reconegut per institucions públiques en l'àmbit sanitari a Estats Units i el Regne Unit per a la seva contribució en la millora dels pacients amb dolor i amb dolències terminals i/o cròniques.

 

A l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, com a d'altres hospitals espanyols hi ha grups organitzats que practiquen Reiki a aquells pacients que així ho desitgen.  Sessions individuals

Hores a convenir

Preu: 45€ sessió