···· Teràpia de so individual amb bols tibetans


reiki en sabadell

Què és la teràpia de so amb bols tibetans?

 

La Teràpia del So és un teràpia holística que treballa a diferents nivells:

 

  • A nivell mental: és una via de recentrament o meditació. Aquests instruments tenen la qualitat d’ésser rics en tons harmònics, tons subtils i simultanis que configuren un expectre sonor molt ampli, i que ens porten a un estat d'ones cerebrals alfa i theta, un estat de profunda relaxació mental i de consciència lúcida, que permeten una reconnexió amb la nostra essència, amb el nostre jo profund.

 

  • A nivell energètic: és un bany de so que ens reequilibra energèticament ja que la vibració d'aquests intruments neteja i armonitza el nostre cos energètic (canal central dels xakres i aura). Reelequibrant el nostre cos energètic reequilibrem sobretot les nostres emocions.

 

  • A nivell físic: és un massatge vibracional. El nostre cos és aigua en un 85-90% i això fa que la vibració sonora d’aquests instruments, com una ona que s’expandeix, arribi a totes les cèl.lules, teixits, òrgans pugen la seva vibració, recuperen la seva harmonia natural, i el nostre cos s’allibera de tensions i bloquejos físics.

 

  

Sessions individuals

Hores a convenir

Preus: 

       Sessió individual 60€ 

     Sessió per parelles  100€