···· TUI-NA 

Massatge tradicional xinès


 

És una tècnica anterior a l'acupuntura amb la qual comparteix els mateixos principis energètics. Es caracteritza per utilitzar tècniques manuals com la dígit pressió, rodaments, pressions, estiraments i mobilitzacions entre d'altres. Totes amb la finalitat d'estimular el flux d'energia vital o txí, que circula pels

meridians energètics del nostre cos alleujant el dolor i millorant la salut en general.

 

El massatge va bé pels dolors d'esquena, les extremitats superior i inferior, el cap, el coll, el maluc i el tòrax. També per les malalties comunes com són l'estrès, insomni, fatiga crònica, esquinços, ciàtica i lumbàlgia.

 

TÈCNIQUES DE TREBALL :

Moxibustió i ventoses: la moxibustió és un mètode extern de prevenció i tractament de malalties encenent una moxa (artemisa) per estimular els punts energètics del cos. El mètode de la ventosa té la funció d'escalfar i promoure la lliure circulació de Qi i sang al canal, disminuir la tumefacció i el dolor, dispersa el fred i la humitat.

 

Manipulació d'osteopatia xinesa

Txi kung energètic : CHI o QI = Energia. Es la ciència i l'art d'afavorir, nodrir, netejar i fer circular l'energia interna dels éssers humans, amb l'objectiu de proporcionar bona salut, vitalitat i serenitat interior.

 

 

Hores a convenir

Preu: 45€ sessió/hora